|
Rapidshare |
| Autor |
Wiadomość |
 wilk073
 Przyjaciel

Info Dołączył: 28 Mar 2009 Wizyt: 150 Łączny czas wizyt: 20 godzin Posty: 159 Skąd: Bobrowniki
|
Wysłany: 2009-03-30, 21:47 Rapidshare
|
|
|
Po wpisaniu adresu do pobieranego pliku pojawia się takie okienko:
Kikamy Free User jeśli nie posiadamy konta premium lub Premium User jeśli takowe mamy. Po kliknięciu Free User następuje ODLICZANIE. Najszęściej trwa ono 60 sekund. Po tym pojawia się przycisk DOWNLOAD. Kilkamy w niego i rozpoczyna się pobieranie.
Natomiast osoby posiadające konto premium (Premium User) po kliknięciu w button następuje przenoszenie do strony z logowaniem. Tam trzeba podać nazwę użytkownika oraz hasło. Następnie rozpoczyna się pobieranie.
|
Uwaga!!
Jeśli linki w poście nie działają lub został złamany regulamin zgłoś to nam za pomocą przycisku poniżej:
|
|
|
|
 kamilooo
 User

Info Wiek: 15 Dołączył: 07 Kwi 2009 Wizyt: 72 Łączny czas wizyt: 25,1 godzin Posty: 215 Skąd: Tomaszów Lubelski
|
Wysłany: 2009-04-14, 08:30
|
|
|
Wszystko ładnie pięknie, ale...
Często po kliknięciu na Free user pojawiają się różne błędy np. że brak wolnych slotów na userów, lub, że z twojego IP przekroczono liczbę pobrań na dany dzień.
Mówią, że to najlepszy serwis, ale ja wolę odsiebie.com
|
Uwaga!!
Jeśli linki w poście nie działają lub został złamany regulamin zgłoś to nam za pomocą przycisku poniżej:
|
|
|
|
|
|
 malibka85

Info Wiek: 24 Dołączyła: 10 Lip 2009 Wizyt: 4 Łączny czas wizyt: Minut: 30 Posty: 1 Skąd: Dębica
|
Wysłany: 2009-07-10, 21:08
|
|
|
Mi cały czas ERROR wyskakuje:-( a nie moge skopiować linka tylko musze go przepisywać....pomóżcie..
|
Uwaga!!
|
|
|
|
|
|
 mentos1333

Info Dołączyła: 15 Lip 2009 Wizyt: 2 Łączny czas wizyt: Minut: 6 Posty: 2 Skąd: Radziejów
|
Wysłany: 2009-07-15, 09:41
|
|
|
popieram kamilooo - odsiebie.pl lepsze
|
Uwaga!!
|
|
_________________ Mentos1333 |
|
|
|
|
 zwierzak777

Info Dołączył: 30 Sie 2009 Wizyt: 134 Łączny czas wizyt: 12,4 godzin Posty: 11 Skąd: PLANETA ZIEMIA
|
Wysłany: 2009-08-30, 20:23
|
|
|
A no racja, RS zawodzi, a ODSIEBIE jakoś lepiej trybi
|
Uwaga!!
|
|
_________________ ZWIERZAK777
 |
|
|
|
|
 K4mil3K
 Przyjaciel

Info Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 29 Sie 2009 Wizyt: 228 Łączny czas wizyt: 41,7 godzin Posty: 68 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2009-08-30, 21:39
|
|
|
A ja się z Wami nie zgodzę. RS to jeden z najstabilnijeszych hostingów. Zauważcie ile razy ostatnimi dniami na OS serwery są przeciążone, trwają jakieś prace itd. Jeśli tylko mamy konto premium na RS to jest to nie zawodny host
|
Uwaga!!
|
|
|
|
 Elone`s Knight
 Uplinker

Info Pomógł: 30 razy Wiek: 23 Dołączył: 30 Sie 2009 Wizyt: 739 Łączny czas wizyt: 100,9 godzin Posty: 1066 Skąd: Academy City
|
Wysłany: 2009-08-30, 21:58
|
|
|
ja tam uważam że wprawdzie odsiebie niby darmowe ale jest gorsze od rapida
a jeśli już wymieniać serwy mediafire rządzi!
|
Uwaga!!
|
|
_________________ Imperator Fantastyki, Władca Anime Dzierżyciel Mangi Na kolana niewierni oto nadchodzę!
Wszystkie moje up`y to kopie robocze nie wolno wam ich pobierać jeśli nie posiadacie oryginału hehe;>
Jeśli moje pliki mają hasło>>> Elone`s Knight |
|
|
|
|
 K4mil3K
 Przyjaciel

Info Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 29 Sie 2009 Wizyt: 228 Łączny czas wizyt: 41,7 godzin Posty: 68 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 2009-08-30, 22:18
|
|
|
Popieram Cie kolego MF jest naprawde dobry z resztą mam tak konto, pliki, i nikt nie narzeka że coś nie tak
|
Uwaga!!
|
|
|
|
|
|